In visagie kan ik mijn creativiteit helemaal kwijt.

stephanie luijcx

Al van jongs af aan was ik al bezig met make-up. Hoe mooi is het om te zien hoe je ogen of je gelaat kunnen veranderen. 

Creativiteit

Tijdens mijn trainingen bij L’Oreal kreeg ik les van Hildo Groen, make-up artiest. Ik heb enorm veel van hem geleerd en vanuit mijn basis op school door hem een creatievere kijk op visagie gekregen. Onder andere tijdens de periode met Halloween kan ik mijn creativiteit helemaal kwijt. Heb je een voorbeeld of een thema? Dan denk ik graag met u mee.

Wensen

Uiteraard vind ik het ook geweldig om visagie te doen voor een feest, huwelijk of fotoshoot. Ik luister naar uw wensen en hou rekening met kleur, kleding en type haar. 

Stephanie Luijcx

“Stephanie heeft voor mijn grote dag mijn bruidskapsel en visagie verzorgd. Eerst een afspraak gemaakt voor een proefkapsel en proef make-up. Stephanie werkt met fijne materialen, heeft alle kleuren oogschaduw bij de hand, mocht ze het niet hebben dan zorgt ze er wel voor dat ze het heeft. Ze luistert goed naar wat je wensen zijn, maar geeft ook haar eigen draai eraan, wat erg prettig is. Maar vind je het niet mooi of zit het niet naar wens, dan past ze dit direct aan. Op de dag zelf kwam Stephanie keurig op tijd naar het door mij opgegeven adres en heeft daar alles tot in de puntjes verzorgd.”

Roxanne

salon

Burgemeester de Bruïnelaan 144
3331 AJ Zwijndrecht 

Telefoon

+31 6 39224926

E-mail

info@stephanieluijcx.nl

Social Media