Ik ben op zoek naar ambitieuze, professionele en gedreven collega’s
die zich willen ontwikkelen en per direct aan de slag willen!

Wie ben ik?
Mijn naam is Stephanie Luijcx, ik ben een jonge, professionele hairstyliste met een moderne, eigen salon aan de Burgemeester de Bruïnelaan 144 in Zwijndrecht.

Salon
Recent is mijn salon verbouwd, vernieuwd en aangepast naar de eisen van deze tijd. Wat heb ik veranderd? Het vloeroppervlak is verdubbeld en de gehele salon is nog efficiënter ingedeeld. Het nieuwe meubilair is trendy en aangepast aan de huisstijl.

Wat is gebleven?
De professionele en informele manier van werken, en de klantgerichte service en instelling is onveranderd, evenals de jarenlange ervaring en kennis van de modernste technieken op het gebied van hairstyling. Bij mij is de klant nog steeds koning en ook gastvrijheid staat hoog in het vaandel. Er staat voor iedereen die de salon bezoekt en voor wie dat wil, een heerlijk kopje koffie of thee klaar.

Wat heb ik jou te bieden?
Herken jij jezelf in deze manier van denken en werken, ben je professioneel en gemakkelijk in omgang kan je zowel in een bestaand team, als zelfstandig werken en sta en ga je voor kwaliteit? Dan ben ik op zoek naar jou! Wil je graag als zzp’er aan de slag en niet de zorgen van een eigen zaak hebben, dan geef ik jou graag, op basis van stoelverhuur, de kans om je eigen klantenkring op te bouwen en elke dag met plezier je vak en passie uit te oefenen. 

Waar zorg ik voor?
Een vaste, eigen werkplek met gebruik van alle faciliteiten in de salon. De stoelverhuur is inclusief de bijdrage van levering voor water, elektriciteit en alle andere kosten. Daarnaast mag je gebruik maken van de keuken, wasmachine en wasdroger. Voor de klanten en jezelf staat er altijd koffie, thee en water tot jullie beschikking. Ben je enthousiast geworden en wil je snel aan de slag in een prachtig verbouwde salon te midden van andere professionals? Aarzel dan niet en neem contact met mij op. Vervolgens kunnen we snel een afspraak maken voor een kennismakingsgesprek.

Voor meer informatie of het maken van een afspraak, voor een persoonlijk gesprek, mail mij of stuur een whatsapp.
Ik kijk er naar uit iets van je te mogen horen
.

salon

Burgemeester de Bruïnelaan 144
3331 AJ Zwijndrecht 

Telefoon

+31 6 39224926

E-mail

info@stephanieluijcx.nl

Social Media