Your hair is the crown you never take off

Dat is mijn motto, voor u ook?

Stephanie Luijcx

Als u niet lekker bent en u gaat naar de kapper dan zit uw haar weer goed dan voelt u zich vaak beter. In ons leven worden wij vaak geconfronteerd met ons haar. U wilt graag dat uw haar goed zit en/of de juiste kleur heeft. Als we ouder worden veranderen we. Onze haarkleur, maar ook de kleur van uw gelaat. Het mooiste is om daar zo goed mogelijk op aan te passen. Ik heb L’Oreal curcussen gevolgd voor kleurspecialiste en behalve dat alleen maar in de praktijk uit te voeren, geef ik ook advies met de daarbij behorende producten. 

Inspiratie

Naast advies heeft u ook inspiratie nodig als u een feest heeft, of een huwelijk. Graag maak ik eerst een afspraak met u voor een proefkapsel en op de dag zelf het eindkapsel. Ik help daarbij met de keuze wat mooi is voor uw gezicht en kleding.

Eindpunt

Dan komt er in ons leven ook een eindpunt, daarbij kan ik ook de juiste zorg bieden. Ik was en modeleer het kapsel zoals de overledene dit droeg aan de hand van een recente foto. Het kan voorkomen dat iemand een lang ziekbed heeft gehad en daardoor nog geknipt moet worden of zelfs uitgroei bijgewerkt moet worden. Het geeft mij enorm veel voldoening om dit stukje te mogen doen. Bij leven was dit toch ook de normaalste zaak om te doen? 

Stephanie Luijcx

Wij zijn al jaren dolgelukkig met Stepanie als kapster. Ze brengt je haar goed in model, met knippen en kleuren ben je bij Stephanie aan het juiste adres. 

Ze luistert goed naar de wensen, hoe je het wilt hebben en geeft daarbij goede adviezen, wij zijn ook altijd blij met het eindresultaat. 

Esther 

Stephanie Luijcx

salon

Burgemeester de Bruïnelaan 144
3331 AJ Zwijndrecht 

Telefoon

+31 6 39224926

E-mail

info@stephanieluijcx.nl

Social Media